ДЕН 2 – Моето (без)захарно предизвикателство

Днес беше истинско изпитание за моята воля. Съдбата ми поднесе една вафла и шоколад – подаръци от двама колеги. На единия бях сърдита и реши да се извини по този начин, а другия просто е странен и прави random подаръци.
Не изядох нито едното! Вафлата подарих на друг колега, а шоколада си го оставих в хладилника… за някой ден. Все пак има доста дълъг срок на годност. 😀

Ето какво ядох днес:

  1. Мляко с малко кафе
  2. Кашу – за нещастие в последствие останових, че в печеното кашу има брашно! Занапред ще трябва да си взимам само сурово или задължително да чета етикета преди покупка.
  3. Пилешко печено с гарнитура ориз и няколко печени картофчета – това беше за обяд.
  4. Банан
  5. Омлет, шопска салата, гауда – това беше за вечеря, а омлета ми го направи Недко. <3

Следобяд бях на центъра и влязох в ДМ, за да си взема някой неща. Видях едни бебешки барчета от плодове без никаква захар. Сториха ми се идеални за следобедна закуска, но отново разочарование… тъкмо щях да хапвам едното и останових, че съдържа брашно. Подарих ги на Недко. Ще трябва да изградя този навик винаги да прочитам всичко от етикета.

Как се чувствам:

Ще водя и такива бележки, за да проследя как ми се отразява целия процес. Би трябвало да има видими положителни резултати.

В интерес на истината днес ми беше малко тежък ден. Главата ме боля почти през цялото време и ми беше доста отпаднало. Не го отдавам само на липсата на въглехидрати, а най-вече на това, че си легнах късно предната вечер (след 1ч.). Надявам се да не изпадам в абстиненция. 😀

Leave a Reply