ДЕН 9 И 10 – Моето (без)захарно предизвикателство

Еха, кога мина това време! 😀 Дотътрих се до заветния 10ти ден.
Обаче явно не успявам да си изградя навик да пиша редовно и навреме.

В сряда не се случи нищо интересно, така че няма да се обяснявам.
Четвъртък прекарах вкъщи, работейки си по проекта за VueJS курса, защото е празник на града и не се работи. Поне за варненските фирми е така, Недко нямаше този късмет за поредна година.
Приятно е да се работи вкъщи! С Недко се разсейвахме в прилично малки количества и даже си бяхме доста концентрирани в задачите. Аз поне успях да си свърша плануваното и направих няколко commits в github.

Ето какво ядох:

ДЕН 9:

  1. Закуска – сурови ядки и малко кафе
  2. Обяд – свинско със зеле
  3. Вечеря – пак бях в SoFresh и изпих едно Шоко смути и сандвич Милано. След като се прибрахме и двамата с Недко от отделните ни излизанки, той ми наряза динка <3 И ми отдели специално петела и ми изчисти другите парченца от семките. Това беше най-яката диня за сезона за мен.

ДЕН 10:

  1. Закуска – Пъпеш
  2. Обяд – пилешка супа и пържени тиквички. Недко ме заведе в обедната си почивка на Пицарела – едно любимо наше заведение до ТУ Варна, защото готвят вкусничко и е евтино, а пиците на пещ са супер яки.
  3. Следобедна закуска – кисело мляко с банан, какао и малко мед
  4. Вечеря – шопска салата и малко мезенца от хладилника.

Как се чувствах:

Ден 9 не беше много добре, от сутринта корема ми се бунтуваше и къркореше. Следобяд стана по-добре и ден 10 вече си бях ОК. Интересно, че послените 2 дни спя много. Още в 22-22:30 започвам да клюмам и после в 7ч сутринта не мога да стана. Обаче пък веднъж събудила се, след това ми е много жизнено и яко.

Leave a Reply