ДЕН 6 и 7 – Моето (без)захарно предизвикателство

Вчера ме домързя да пиша и затова днес постът е двоен.

ДЕН 6:

Прекарах почти целия ден в SoFresh на Севастопол, работейки по проекта си за VueJs Fundamentals курса на SoftUni. Беше доста продуктивно и приятно. Отидох към 10:30 и стоях до 16ч, но можех и повече. Просто ми стана неудобно да кибича цял ден на един сандвич и смути.

Какво ядох днес:

  1. Закуска – сандвич Grill Chicken и минерална вода
  2. Обяд – Choko smoothie – какао, бадемово мляко, банан, фурми – честно казано това беше супер вкусно. Почти като студен горещ шоколад. Много ми хареса!
  3. Вечеря – направих си брутална салатка: домати, краставици, моцарела, риба тон и лимонов дресинг
  4. След вечеря – кисело мляко, кашу, маслини

Как се чувствах днес:

Отново имах супер тонус и се събудих бодра в 8ч. Интересното днес беше, че изпитвах мега глад и апетит – особено вечерта. След салатата (към 18ч.), която хич не беше лека, все още се чувствах гладна, но не ядох нищо повече. Към 20ч не издържах и си купих от магазина кисело мляко и кашу. Хапнах половината кашу и цялото мляко. Изядох и 5-6 маслини. Зверски глад!

ДЕН 7

Предната вечер си легнах супер късно, защото Недко се прибра от предизвикателството си към 2ч. през нощта. Беше много вълнуващо да ми разкаже всичко и си легнахме сигурно в 3ч, че и по-късно. Имах само няколко часа сън. И макар да бях в кома като звънна алармата сутринта, на работа въобще нямах нужда от кафе. Дори не се прозявах. Което е доста интересно!

Иначе деня отново беше предизвикателен… Тома имал рожден ден в събота и беше донесъл доста почерпка. ;( Прибрах си 2 бонбона за някой ден (петък), защото бяха в целофан. Сега ще ме гледат на бюрото няколко дни и ще ми намигат, но няма да им се дам!

Какво ядох днес:

  1. Закуска – 10-20 мл чисто кафе, 30гр сурово кашу
  2. Обяд – Печени картофи на фурна (които правих предната вечер за Недко) + Океанска салата от ресторант Гранд Италия (доста често поръчваме от тях напоследък, защото имат 20% намаление)
  3. Вечеря – СУШИ!!! Откога се точим с Недко и най-накрая дойде и този миг. Поръчахме си доста солидна порция. За десерт хапнах и малко гаден пъпеш и парче гадна диня. Просто не бяха много сладки, не че нещо….
4 прибора? Bitch please! 😀 Това беше само за мен и Недко.

Как се чувствах днес:

Днес очаквах да е тежък ден, защото бях уж недоспала, но нямаше проблеми. Okay-ish ден, нищо интересно.

Leave a Reply