ДЕН 4 – Моето (без)захарно предизвикателство

Докато моето предизвикателство върви вече четвърти ден с пълна сила, това на Недко тепърва започва! Моя шантавелник реши да изкачва връх Ботев този уикенд. Това сме го правили вече веднъж и беше страхотно изживяване, което се надявам пак да повторим някой ден заедно.

Недко и Ники Генов катерейки връх Ботев 22-07-2017
В юлската жега полудявам от кеф под хладния водопад 22-07-2017

Само дето този път Недко ще го изкачва на 2 гуми. 😀 Точно така – с колелото! Ето го и събитието: Изкачване на връх Ботев с велоклуб Устрем.

Тръгнаха около 17:30. Изпратих го набързо от Катедралата и тръгнах да се прибирам, когато една приветлива баба ме спря на подлеза, за да ми продава букетче цветя. Хитра търговка излезе, омаи ме с комплименти за красотата ми и нямаше къде да отида.. купих си го. 😀 После се прибрах вкъщи при котката Иво, с който ще чакаме Недко с нетърпение да се завърне в неделя.
Преди малко (22:30) пристигнаха в къщата за гости в Калофер. Надявам се тази вече да успее да се наспи стабилно, за да е свежарка утре.

Но да карам по същество…

Какво ядох днес:

  1. Закуска: кисело мляко със сушени сливи (четох етикета три пъти, за да се уверя, че е само сливи и няма добавена захар … или пък брашно по някаква причина). Беше доста вкусно!
  2. Обяд: Ризото с пилешко и зеленчуци – поръчахме от Гранд Италия, но се разочаровах… беше сух ориз с малки парченца пилешко, моркови и гъби. И понеже не мога да ям гъби, ги отделих всички една по една и ми остана само ориз с пиле и моркови.
  3. Следобедна закуска: Фъстъчки – около 30-40 грама.
  4. Вечеря: Направих си страхотна салата от домати, пипер, моцарела и риба тон. За десерт хапнах остатъка от сушените сливи.
Закуската – чаша с кисело мляко и сушени сливи

Как се чувствам днес:

Психически добре – държа положението! 😀 Обаче след закуската сутринта, стомаха ми рязко се счупи, нещо не му понесе добре и така до следобяд. Но вече съм по-добре. Ще видим утре 🙂

Leave a Reply