ДЕН 11 – Моето (без)захарно предизвикателство

Днес направо се олях!

Отсега казвам, че следващия cheat day няма да бъде в такъв формат. Още от сутринта започнах със сладките неща и брашното. Ядох солети и малък кроасан. След което хапнах и няколко бонбона, които бях запазила от двама рожденници във фирмата. На обяд също хапнах стабилно – кебап с ориз, картофено кюфте и салата снежанка. След обяд пак хапнах нещо сладко (някой ме почерпи), ядох и малко ядки и остатъка от солетите.

Като цяло се оказа, че яденето на сладко, наистина отприщва желанието за още сладко и още храна! А си бях много добре сутринта, въобще не изпитвах някаква крещяща нужда…. просто самия факт, че беше време за почивка ме накара пресилено да се отпусна много.

За следващия път

Плана е да хапна най-много 1 ядене с брашно (примерно паста, пица или нещо тестяно) и 1 ядене на нещо сладко (примерно торта в Cherry By Mary + 1 макарон). Тоест 2 ястия извън режима. Стига вафли, бонбони и 1000 дребни, но мега вредни неща.

Иначе днес

официалната почерпка за повода беше много приятна. Недко нагъчка супер много графика си, специално, за да ме заведе в Cherry By Mary. Отдавна ми се искаше да отидем <3. Естествено си избрах много неща: Торта Страчатела, Шоко бургер и Чери сироп. Недко пък реши да ме изненада и ми взе допълниетлно и един лимонов макарон. Знае, че са ми любими папура с папур! Обаче дори за мен беше прекалено много и макарона си го хапнах по-късно вечерта.

Всичко беше божественярско вкусно!

Cherry by Mary

Очаквам с нетърпение следващия такъв ден, но този път си обещавам да не се оливам.

A да! И още нещо. Вече няма да ъпдейтвам толкова често какво се случва… Ежедневното постване не е за мен. Все пак ще гледам от време на време да съобщавам как върви процеса.

Leave a Reply